luottamus

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Miksi uskon lupauksiin,
vaikka tiedän, että joudun pettymään?
Miksi toivon, vaikka tiedän,
ettei se enään auta ?
Miksi annan aina anteeksi,
vaikka tiedän, ettei muut tekisi enään niin ?
Siksi koska olen tyhmä.

Millaista elämä sitten helvetissä on?
Sanotaan, ettei sellaista tuskaa voi kokea,
mutta tämäkin tuska tuntuu jo liialta.
Tuntuu,ettei voimat riitä,
eikä jaksa enään yrittää.

Miksi lupaat vaikka tiedät,
ettet pysty niitä pitämään?
Miksi sanot sellaista,
mikä näyttää ettei se pitäisi paikkaansa?
Miksi pyydät edes anteeksi,
vaikka särjet sydämeni aina uudelleen.
Siksi, koska olet kusipää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot