Katoava rakkaus

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Miten luulin tuntevani sen ihmisen jota rakastan?
Sen joka oli kaikki kaikessa mulle,
ja mun syy jaksaa huomiseen?

Ennen rakastin häntä niin paljon,
etten olisi voinut elää ilman häntä.

Yhtäkkiä huomasin,
etten tunnekkaan häntä.
Enkä minä olekkaan hänelle kaikki kaikessa,
niinkuin ennen.

Siltikin iltaisin mietin,
niitä hetkiä,
missä olin sun kanssa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot