viisi vuotta

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Viisi vuotta,
se on pitkä aika.

Ei ihminen tajua,
ei käsitä,
kuinka pitkä aika se on.

Sitten vasta käsittää,
kun tajuaa et,
ei ole viiteen vuoteen nähnyt,
ei kuullut.

Kun huomaa sen,
että ikävöi päivä päivältä enemmän,
pyytää ilta illalta enemmän.
Tajuaa samalla,
kuinka pitkä aika on viisi vuotta,
ikävöidä jotakuta läheistä.

Samalla tajuaa,
että joka vuosi tulee yksi vuosi lisää,
odottaa ja miettiä,
milloin tavataan ?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot