Enkeli Serkku

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Miksi lähdit mun elämästä?
Miksu just sut riistettiin multa? Eikö mulle oo tapahtunut jo tässä elämässä tarpeeksi?
Se tieto, että oot mennyt pois,
järkytti mut niin pahasti, että menin shokkiin.
En olis koskaan halunnut päästää sua pois,
pois meidän läheisten luota.
Mutta pääsit kuitenkin pois täältä,
pahasta maailmasta, sinne paikkaan parempaan.
Olisin vaan halunnut vielä kerran kertoa sulle,
että rakastan sua ja kuin tärkeä oot mulle.
Oot aina mulle kuin isoveli,
tuut aina olemaan.
Siltikin mietin et miksi Jumala riisti sut meiltä?
Sulla oli tääällä hyvä olla,
ei sillä etteikö sulla olisi nyt.
on varmasti.
Se lohduttaa mua, että tiedän,
että oot turvallisissa käsissä Jumalan sylissä.
Etkä ole siellä yksin.
Vastassa on ollut mun äiti ja isä ja muut tutut.
Oot varmasti hyvissä käsissä,
ilman huolia ja murheita.
Siltikin se satuttaa mua,
ja se on siltikin väärin että Jumala otti sut,
sillä sulla oli elämä edessä ja olisit halunnut elää sitä.
Suru on ajan myötä muuttunut ikäväksi,
joka ei koskaan katoa.
Muistan aina sun ihanat kasvot,
ne kasvot jotka jaksoi hymyillä ja nauraa.
Sun kuva muistotilaisuudessa,
on asia jota en unohda koskaan.
Kynttilöiden vieressä on sun kuva,
jossa oot ihan enkelin näköinen.
Se hymy ja sun enkelimäiset kasvot.
Vain hetken verran sain olla sun lähellä,
se oli liian vähän.
Vielä ei olisi ollut aika hyvästellä.
Mutta sen varmasti tiedät, että
sua kaivataan täällä.
Oot ihana enkeli taivaassa,
pidä rakas serkkuni huoli meistä.

Selite: 
Suuresti ikävöiden mun rakasta serkkuani.. Helpottaa vähän tuskaa saada kirjoittaa mietteitä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot