Itkeminen

Runoilija Suklaapilvi93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vasta aloittanut kirjoitteleen tälläsiä pikku "runoja" ja tarinoita:) Kirjottakaa mahdollisimman paljon arvosteluja, sekä hyvää että pahaa:)
 

Itkeä pitää silloin,
kun siltä tuntuu.
Nauraa silloin,
kun naurattaa.

Olla surullinen,
iloinen,
vihainen,
tai vaikka kaikkia yhtäaikaa.

Ihmisen pitää pystyä näyttämään tunteensa,
olla se oma itsensä.
Silloin se tarkoittaa myös sitä,
että pystyt itkemään,
silloin kuin siltä tuntuu.

Ei aina voi miettiä milloin voi itkeä,
koska itkeminen on osa elämää.
Se ei ole lapsellista,
eikä se kaikilla ole teeskentelyä,
säälin hakemista.

Monesti se itkeminen helpottaa,
se, että annat niiden kyynelten valua,
samalla tavalla kuin se,
että jos vihastuttaa, niin haluaa huutaa.
Tuntuu kuin se helpottaa.

Nauraminen, on yleensä ilonmerkki,
ihan kuin kyynelissä olisi se suru,
ne ikävät asiat tai teot,
mitkä painaa mieltä.

Selite: 
Tuli tälläinen rustattua, kun tuli itkettyä tuossa yksi päivä :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, kaunis ja tottahan tuo on :)))

 

Käyttäjän kaikki runot