Tulevan menneisyys

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei me paljoa nähdä,
toisemme vain.
Haluanko näihin
ympyröihin,
toistaako tämä historiaa.
Ihosi on lämmin niinkuin
ennenkin,
minä ulkoa kylmä,
sisältä laavaa kuplivaa.
Menneisyyden haamut,
kauemmaksi kulottaa.
Ikävä ilman, mutta yhdessäkin
pelottaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot