Ikuisuus olet ihollani

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei lähdetä pois,
ollaan ikuisuus.
Rakkautta tässä näin.
Iholla, korvanlehdillä.
Huuliltasi maistan elämää,
sinuun kiinni kasvamaan jään.
Kuljetaan lämpimään,
sekavaan maailmaan,
joka meidän järjiltämme saa.
Aamuun herätään niin viileään,
muttei se meitä saa kadottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot