Aamu

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Osaan kyllä rakastaa.
Täytyy hymyillä ja
maitoa kahviisi
kaataa,vaikka kiukuttaa.
Aamulehti tahraantuu,
myslistäsi rusinat saan ja
sanot että olen söpöimmillään.
Saan hiusharjaan laulaa
ja t-paitaasi kyyneleet
tiputtaa, kun surettaa.
Kun aamuisin sataa,
tukka kihartuu ja
sormia paleltaa,
olet lämpöni mun,
joka sydämeen asti leviää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot