Ole minulle enemmän.

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuoksu päiväpeitolla,
todistaa sen hetken pienen.
Muistuttaa hymyistäsi
joita sain.
Sinisten silmiesi lämpöä,
niin polttavaa.
Halusin huutaa, etkö
huomaa tässä olen.
Kuitenkin toivon vain,
että ikuisuus tähän jäisi
tai meidät veisi mukanaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot