Mr. Big

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näinä hetkinä elän.
Sinulle, minulle ja menneisyydelle.
Elän enemmän,
kuin seitsemän päivää viikossa,
eikä tarvitse edes hengittää.
Sinä täynnä huonoja vaihtoehtoja,
minä vääriä valintoja.
Näille hetkille sydämeni lyö ja särkyy.
Elän tässä ja kuolen huomenna,
mutta sinua rakastan enemmän nyt,
kuin kaikkina elämäni päivinä,
elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot