London

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sait mut heräämään,
nousemaan.
Luulin, että syksy tulee,
mutta toitkin kevään.
Ihmeteltiin kuinka
taivas täyttyi tähdistä.
Opetit kuinka luottaa täytyy
tähän maailmaan.
Käskit istumaan lähelle
ja pyysit laulamaan.

Siihen jäin nojailemaan
enkä karkuun juossutkaan.
Kerroit maasta kolmen tähden
halusit laiturilleni jäädä
ja kanssani hengittää.
Onko kauniimpaa kuin tää
päätin ikuisuudeksi tähän jään.
Tähtiin katson, sinut nään
vierelläni vieläkin lämpösi sun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot