Huominen on kultaa

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

Tuuli kantaa pisaroita
niiden iskeytyessä maahan hennosti

Lehtien väliin tuulee
pyörteilee kosteus juurakoissa

särkyvä on hiljaisuus
ovi sulkeutuu, kylmenee

“kanna minut kotiin”
huokaus

vesi on tyyni myrskyn keskellä
painostava on menneisyys

askeleet lapsen kaikuvat huoneeseen

“isi, tänään ei sada enää”

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huominen on kultaa...on toiveena kaunis ja
kaunis on runosikin...asettelet sanasi niin kivasti, etten voinut olla tykkäämättä.

 

Käyttäjän kaikki runot