Tuuli arkiaamuna

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

sanoit sen olevan henkäys
tuuli arkiaamuna
merten pauhua katseessa

siinä lepää koko maailma
hetkessä, hengityksessä

siemen lailla puun
taimi metsän keskellä
tuulessa, tuiverruksessa

yhä uinuu hän
hymy kasvoillaan
hiljaisesti tuhisee
on hän minun vain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas kaunis ja hauras tunnelma.

Koko maailma voi tosiaan mahtua yhteen hetkeen tai henkäykseen, kun saa katsella rakkaansa nukkuvan rauhallisena, ihastella maailman tärkeintä olentoa.
Lämminhenkinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot