tie talven yksinäisyyteen

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

aikojemme alttareilla
sumulehtojen saattajilla
kulki kansa murhemieli
varjoihin kadonnut on kuollut tieni

viisi virstaa pohjoiseen
taakse porttien jäisten
kalman kaihiaan kauneuteen
laaksoihin yksinäisten

taakse yön, elin päivän
laski kuu mereen
soudin ylös putousten
kuljin välit tähtien

polttaa kaiho silmiäni
valumatta poskille
huuleni kerran himoitsivat
kalpeutta yksinäisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mielettömän hyvä nimi ja loppusoinnutkin toimivat! Kahden viimeisimmän säkeistön aikana loppusoinnut vain katosivat jonnekin.
Käytät suomenkieltä todella kauniisti; maalailet hauraita, unenomaisia kuvia sanavalinnoillasi.

 

Käyttäjän kaikki runot