Kiitos

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

sinä olet kuin puu
ja minusta tuuli puhaltaa

sumua ja vettä täynnä
kultaista, helmikerää

kannan sinut käsilläni
kun et jaksaisi hengittää

on vain yksi sana
yksi onnen sävellajissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Helmisävel ihanan toimivaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot