Tyyntä

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

heinät taipuivat tuulissa illan
aurinko ei laskenut
joki virtasi tyynenä vaipuen taakse sillan

metsä soi rauhallista huminaa
sen sadat linnut lauloi
sen sudet ulvoo ain

tyyntä taivaanrantaa
yö seilaa valtoimenaan
pian se yltyy voimaansa
hetken aikaa kuu kajastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot