olisitko lauluni

Runoilija Greyberry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olen vain pieni ihminen tuuli ympärilläsi salaa katson silmiisi
 

olisitko lauluni
ääni aamukajossa
aurinko kylvää viljaa
tähtitaivaalle

sadepäivät kuutamoineen
talvi täyttää lumellaan
illat joina mietin elämää
aamuina aukeaa

olisitko lämmin vieressäni
hengittäen sanoja
unen virtaa etsien
ihmeellinen tähti taivaalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot