Nimetön

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Kävelen, en tiedä minne.

Katson, en tiedä minne.

Tunnen, en tiedä mitä.

Tahdon, en tiedä miksi.

Astun kadulle. Sataa vettä.

Pisarat sekoittuvat kyyneliin poskillani.

Juoksen, en tiedä miksi.

Vain hetki, en tiedä kauan.

Pysähdyn järven rantaan.

Vajoan polvilleni ja rukoilen.

Isä, anna minun palata menneeseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin paljon minun rinnuksiani puristava runo.
Kaunis mutta niin herkkä ja tunteikas.
Runon luettuani, minullekin tuli isä mieleen ...ja lapsuuden kaipuu.

 

Käyttäjän kaikki runot