Mikään ei ole ikuista

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Pitkin rantaa tahdon kulkea,
kuluttaen näitä aamu yön tunteja,
kävellä rantaan ja tuntea,
sen viimeisen kosketuksen
jonka sinä minulle annoit,
silloin kun vannoimme ikuista rakkautta.

Selite: 
No se ikuinen olikin vain pieni hetki ihmisen elämässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot