Pieni tarina ikuisesta ystävästä

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Pieneen maalla sijaitsevaan taloon syntyi pieni tyttö vauva vuonna 1991 joulukuussa. Tytön vastaan otti innoiten kotona odottava nuori ja uskollinen ystävä, koira joka ei koskaan tulisi pettämään tytön luottamusta. Koira hoivasi tyttöä niinkuin omaa lastaan ja rakasti häntä eniten koko maailmassa. Koira oli tytön ainut ystävä, ja niin tyttö oli myös koiran ainoa ystävä, niin kauan kuin kuolema heidät erotti.

Aika lentää siivillään liian nopeaa. Silti rakkaani kuoleman jälkeen en ole ollut yksin. Tunnen aina ystäväni vierelläni, näin hyvinä ja vaikeinakin aikoina. Tämä pieni tarina ikuisesta ystävästä on omistettu edesmenneelleni ystävälleni Nellalle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot