Nimetön

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Ihmisellä on aina toinen ihminen joka suojaa sinua pahalta.
Ihminen joka hallitsee ja ohjaa sinua,
Suojelee ja varjelee sinua,
Rakastaa sinua.
Jokaisella on, niin ainakin pitäisi olla.

Selite: 
Katsoin erästä anime jaksoa joka sai minut todellakin itkemään sisäistä suruani..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot