Lepää rauhassa

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Taas aamu alkaa kyyneliin,
surun, tuskan kyyneliin.
Lensit pois, sanaakaan sanomatta,
hyvästejä kenellekkään jättämättä.
Lepää rauhassa ystävä kulta,
rakkautta ja rauhaa,
saan aina sulta.

Selite: 
Rest in Peace my dearest friend.. :'C Tädilleni, joka lensi pois luoltamme 29.4.-06. Ei oo kiva herätä joka aamu ikäviin uutisiin.. ://
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot