Usko

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

Ylpeinä astumme kylmään kirkkoon,
valkoiset asut päällämme kävelemme,
astumme rukoilemaan alttarille,
ja tunnustamaan uskollisuutte Herralle.
Vain vastata täytyy pieni, mutta silti
niin suuri sana; Tahdon.
Näin osoitamme Herralle uskoa ja
rakkautta, suljetuista sydämmistämme.

Selite: 
runo hiukan liian lyhyt, mutta en keksinyt muutakaan konfirmaationi kuniaksi. 18.6.2006. YEI!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot