Nimetön

Runoilija cat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä luulit että mulla on asiaa?
 

On kylmä,

sataa lunta.

Lumi narsuu kenkiemme alla,

tuuli puhaltaa selkään.

Kävelemme pimeässä,

ei mitään valoa,

silti tiedämme minne olemme menossa.

Käsikkäin kuljemme,

en halua irti päästää,

en halua kadottaa,

haluan vain että pysyt vierelläni,

ystäväni.

Selite: 
joskus..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot