Syntymäpäivänäni -07

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Vuosi vuodelta kai vanhenen,
mutta sydän sanoo toista.
Nuorena pysyn tunnen sen,
ei sitä kukaan poista.
Ihanaa on elämä ihmisen,
saa nauttia vuosista noista.

Selite: 
Otsikko jo kertoo mikä pisti runoilemaan pitkästä aikaa. Lasten kanssa aika kuluu mutta itse ei tunne vanhenevansa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja taas on vuosi vierähtänyt. Onnea tähänkin päivääsi!

Ei niihin vuosiin kannata tuijotella, ikinuoriahan tässä ollaan.
Hauskaa syntymäpäivää!

Juurihan se näin menee:)Onnitteluni:)

Kyllä vuodet kuluvat, minullakin niitä jo 69 vuotta ja edelleen poikanen olen.

Hyvää syntymäpäivää.

Ihana!
Hauskaa synttäriä tänäänkin!!

 

Käyttäjän kaikki runot