Tänään

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Tänään aurinko paistaa,
mutta minä olen väsynyt.

Tänään haluaisin olla yksin,
mutta kaikki hyörivät ympärilläni.

Tänään on paljon tehtävää,
mutta voimani ovat ehtyneet.

Tänään haluaisin olla rakastettu,
mutta rakkaani hylkäsi minut.

Tänään haluaisin,
että olisi jo huominen...

Selite: 
istuin koneelle ja kirjoitin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyhjentävä runonen.

niin..huomenna voisi kaikki olla toisin...ehkä. Todella hieno runo. Edes tuo tänään-sanan hokeminen runossa ei pilannut sitä. Tykkäsin sen tunnelmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot