Nimetön

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Surun keskellä saan voimaa
sinusta pieni poikani
hymysi, naurusi,
itkusi, kiukuttelusi,
kaikkea sitä minä rakastan.

Odotimme sinulle veljeä, siskoa
häntä ei meille annettu
otettiin pois
suru jätettiin tilalle.

Onneksi olet siinä
pieni poikani
valonsäteeni
lohtumme suuri.

Selite: 
Poikani on paras lohdun tuoja...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onni on oma lapsi. Yeah ja onnea! =)

Lapsista saa paljon iloa ja lohtua surunkin keskellä. Onneksi teillä on valonsäde:)

 

Käyttäjän kaikki runot