Pienelle tytölleni

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Odotin sinua kovasti,
lopulta sain sinut syliini.
Itkin ilosta kun näin sinut ensi kerran
pikku tyttöni.
Olen taas rakastunut,
nyt sinuun kaunis prinsessani.

Selite: 
No joo, en nyt oikein osannut kuitenkaan pukea sanoiksi onneani.... Elämä on nyt vauvantuoksuista ja eräs pieni enkeli suojaa elämäämme :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Parhainta onnea sinulle ystäväni

Hetkesi ovat ainutkertaisi. Nauti ja rakasta. Onnitteluni.

 

Käyttäjän kaikki runot