1v hääpäiväksi

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Rakastan
Rakastan
Rakastan
Sinua ikuisesti Rakastan.

Olet kaikkeni, elämäni.
Olet osa minua
ja lapsiamme.

Olet sielunveljeni,
ystäväni,
rakastajani,
mieheni.

Rakas mieheni
Sinua minä ikuisesti Rakastan!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot