Sade

Runoilija haaveilija-73

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 31.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen haaveilija syvissä mietteissä
 

Kävelen sateessa
pisarat valuvat pitkin vartaloani
ja pesevät pois pahat ajatukseni

Puhdistava sade
uudistaa minut ja luonnon
yhä uudestaan ja uudestaan

Virkistävä sade
herättää minut ja luonnon
uuteen kukkaan ja kasvuun

Selite: 
Sateella runoilin kai...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot