Ilmava prinssi

Runoilija merikaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiukseni hulmahtivat
kun prinssi tanssiin pokkasi.
Kepein nilkoin
ilmojen aallokossa,
suu ahnaasti avoinna
keräsin sateen,
salamoiden miekat
hiertyivät siruiksi,
pilvet kiepuimme säikeiksi.
Kun noste loppui, anoin;
Kaikkivaltias, anna mun
ottaa pakkia,
salamat liimaan,
pilvet pöyhin
ja sadetta tarvitsee
toki moni muukin kukka.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tanssiikohan tässä nyt prinsessa Villiruusunen? Runo etenee kuin satu nöyrine ja opettavaisine loppuineen. Sanat soljuu, ja mukana on mukavasti visuaalisia aineksia. Salamoiden liimaaminen voi olla aika haastavaa hommaa.

Tässäpäs on soman lennokas runo, johon ei voi olla ihastumatta...kaunista tekstiä!

Tässä runossasi on ilmavuutta.

Tämä runo liitelee kuin tanssi.
kiva runo pitin siitä

 

Käyttäjän kaikki runot