Sinä ja minä

Runoilija merikaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itku huuhtoo mieleni
rosoisia rantakiviä
kunnes niihin ei enää pysty
kynnet, eikä suru.

Sanat helisevät
ohuen lasin kirkkaasti
kunnes kulta ja koreus karisevat
jää särmät, joihin pystyy.

Pimeä - valo - pimeä - valo,
pallo pöyrii.
Off - on. Meidän juttu.

Selite: 
Mikä on auvoinen, kaikkinielevä, kaikenkattava ja ehdoton rakkaus. Harhaako?
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea kuvaus tunteista, hienot kielikuvat....Tykkäsin tästä! Kiitos <3

UPEA!!! Kerrassaan upea on tämä sinun runosi. Olen ihan ihmeissäni...ja hiljennyn.

on off on kaikista syvimmältä, miksei ihmiset tajua lopettaa jos ei toimi. ei vitja. pistää vihaksi sellaiset idiootit. tosin en tuomitse ketään. tehköön miten tekee. tai sitten ei.
tuli vain tällaisia mieleen.

Jotenkin niin kuin helisevän särkevää,
kuitenkin pitin tästä, luin ihan 3 kertaan
päästäkseni runon saloihin, hyvä.

Onnea merkkipäivänäsi.

Rakkaus ei ole mielestäni harhaa

pidin runostasi
sen vauhdikkuudesta
-upea-

Joo joskus se rakkaus saa tuon off - on olomuodon. Koskettava runosi siitä kun "ollaan ja ei olla".

Kauniita mielikuvia maalaileva.

 

Käyttäjän kaikki runot