GEOMETRIA

Runoilija merikaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun kolmiosi ja minun neliöni
elävät suuressa, hieman navoiltaan litistyneessä ympyrässä.
Kohtaamme suorakaiteessa.
Hieman navoiltamme litistyneenä.

Selite: 
Tälle pätkälle on osoite, jospa postinkantaja löytää perille....
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa geometriaa, vaikka en ole hyvä matematiikassa...

Tämä on mainio, tosi hyvä ja hauska. Ensin olin kuin puulla päähän lyöty, mutta kun hetken raksutuksen jälkeen kuva aukesi, niin kaikki olikin ihan selvää. En ole matemaatikko, mutta veikkaisin että tulevaisuudessa kohtaatte sitten kolmiossa hieman navoiltanne pullistuneina.

Tämä on mainio. Tykkään tuosta litistyneestä. Runosta löytyy oivallus, joka kantaa koko matkan. Toivottavasti on löytänyt postinkantaja perille :o)

Mielenkiitoista geometriaa.
:)
Matemaattista runoutta, funktio erotiikkaa pitäisi kylvää kyllä.

Kyllä tämä on moniulotteinen runo

Nerokas runo!! Hyvällä tavalla hieman hassu pätkä, johon on kuvioiden sisään kirjoitettu hienoja arvoituksen kaltaisia herttaisia tunteita. Pidin tästä todella paljon :)

Mun geometria ei nyt ihan auennut, mutta toi kuulostaa kyllä hienolta. Se riittänee ;)

Tässä on jopa jotain ilkikurista. Hieno idea. Syvämerkitykset ovat varmasti moninaiset, minä tavoitan luultavasti vain jäävuoren huipun.

Huh!
Oon aina ollu huono matematiikassa, vaikka geometria olikin siellä se vahvin alueeni. Jokatapauksessa moniuloitteinen runo, josta minä ainakin löydän juuri sen merkityksen kuin tahdonkin :)

Tämän runon voi lukea läpi useasti ja joka kerran jälkeen voi keksiä sille uuden ja erilaisen merkityksen. Ei tästä paljon enempää pysty sanomaan, sillä ajatukseni se ainakin sekoittaa. Ehkä johtuu siitä, etten ole kovin matemaattisesti lahjakas ihminen tai sitten vain ajatukseni vajavaisuudesta. Joka tapauksessa tätä tulen varmasti lukemaan vielä useamman kerran, sillä tähän jää koukkuun. On ihanaa lukea vaihteeksi jotain sellaistakin, jonka sisältö ei heti aukea.

Lineaariselta tuntuu :c)
Onnea Päivällesi !

 

Käyttäjän kaikki runot