Nimetön

Runoilija merikaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Salattu vuoro tulee miten sattuu
ilman aikatauluja
silti olen pysäkillä
nousta kyytiin.

Tummat varjot istuvat tukevasti
koko penkin leveydeltä,
häälyvät mahtuvat jopa istuimen rakoon.
Vallatulla takapenkillä
piru selaa uutta raamatunkäännöstä,
ympärillään hornanhenget
liehuvin silkein
ja pönäköin tyllein
valmiina sormiennapsauksesta
kiperään polkkaan.
Käytävällä laahaustavat udut
kostein helmoin
etsimässä piiloutuneita valonpilkahduksia.
Ja ne tilassa kiitävät tarinat...
sakeat sanat litistävät nenänsä
ikkunaa vasten ja irvistävät,
ujot ja pelokkaat laveeraavat
ilmiasujaan - turhankin rohkeasti.
Innokkaat painavat soittokelloa
pysäkeille, joita kohdalle tultaessa
ei enää ole.
Sanat kantoivat minut takaisin
pysäkille,
jossa olen milloin sattuu, ilman aikatauluja,
kyytiin nousta.

Selite: 
Avainpiilosta näin alkuvuodesta.... Kertokaa kun löytyy :D
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot