Vilpitön lahja

Runoilija merikaari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaivoin kirkon suuren oven
avas hentoinen lapsonen.
Nallen käsi pienessä kädessään
kävi pitkää käytävää edessään.
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Kulki lapsi nyt luokse alttarin
katsoi ylös Jeesukseen.
Näki haavat hirveät, vuotaneet
näki kasvot lempeät, kärsineet.
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Kuin kristallit nousi silmihin
pieniin kyyneleet lapsosen.
Kysyi missä on oma äitisi
joka suukottaisi sun pipisi?
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Ei ole sulla edes vaatteita
Eikö sua talvella palella?
Alttarin juurelle polvistuen
laski kukan ja nallekarhusen
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Tää on mun ystävä kallehin,
sen sulle annan ja toivoisin
että Sinua voisi se ilahduttaa
lämpöä antaa ja lohduttaa
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Lähti takaisin ovelle kulkemaan
ja kääntyi Jeesukselle vilkuttamaan
jostain korkealta valo lankesi
pienen kulkijan askeleet valaisi.
Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.

Pienet jalat tallaa
taivaspolkua,
enkelitarha kutsuu
pilven paimenta.
Pienet jalat tallaa
taivas
taivas
taivaspolkua.

Selite: 
Yritelmä minulle uudella saralla, lauluksi tarkoitan, mutten ole mikään kultakurkku tai musikantti, sävelet ovat vain päässäni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea, kaunis. En voi muuta sanoa. Kirjoitettu aivan mahtavasti. :)

Tämä on TODELLA upea.. ehdottomasti suosikeihin..
"Lähti takaisin ovelle kulkemaan
ja kääntyi Jeesukselle vilkuttamaan
jostain korkealta valo lankesi
pienen kulkijan askeleet valaisi."
Uskomattoman ihanasti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot