Elämäni rakkaus (Minä en enää jaksa)

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Sinä olet se
elämäni suuri rakkaus
mutta jokin minussa muuttui tänä keväänä
en ole enää se sama nainen
se työn tekijä, suorittaja, kaiken uhraava
ajan löytäjä
Minä en jaksa enää.

Sinä olet yksin jätetty
yksin toimistollasi
Minä en enää jaksa.

Sinä olet elämäni rakkaus
ja jos me selviämme tästä
saan olla kanssasi koko elämäni.
Tiheneviä ovat kuitenkin ne hetket
kun epäusko valtaa minut:
kun vääntelet naamaasi minulle,
kun emme puhu, et kuuntele.
Et tee minulle enää ruokaa
et käänny minuun.
Minä en enää jaksa.

Selite: 
stellan uuden laulun sanoin: "jokin selvästi muuttuu meissä, ja luopuu" En halua että se menisi näin, mutta pelkään joka hetki, että en enää jaksa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot