Voiko vain yksi sana olla runo?

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Voiko vain yksi sana olla runo?
Jos se sana on rakkaus.

Rakkaus oli ensin kuuma ja yllättävä.
Sitten voittamaton,
päättäväinen, kaikkivoipa.
Hullu, heittäytyvä
suuri tulevaisuuden näkijä.
Intohimoinen seikkailija
Uuden elämän löytäjä
Suudelmiin upotettu.
Tottunut ja varma.
Läheinen.
Pienestä ilostuva.
Arkistuva.
ilokseen lauleleva
kainaloon käpertyvä
toiseen tukeva
rinnakkainelävä
huokaileva
yhden kerran riitelevä
tavaroita siirtelevä
kompastuja
helpottuja, uudelleen halaaja
kädestä pitäjä
seuran pitäjä
elämän eläjä
sivusta katsoja
uhrauksen tekevä
vuoroaan odottava
piilotettu ahdistuja
herkemmin itkevä
kerran puukotettu
maahan painettu
päätöksen tehnyt
voimaantunut
hiljainen kapinallinen
kasaan kursittu
polviltaan noussut
tulisielu
tuntematon

Kyllä, yksi sana on runo,
se runo on rakkaus.
Tuntematon,
rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot