Helpotus

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Tavallaan olen helpottunut siitä,
että viimein uskalsin irroittaa,
pudota vain,
luovuttaa.
Ei tarvitse enää räpiköidä,
tehdä itsestään pelle
nousta pintaan,
hengittää.
Voin vain maata liikkumatta,
upota,
antaa virran painaa minut litteäksi pohjaa vasten,
lyödä pääni kiveen.

Selite: 
Puhelimesta, viikko sitten kirjoitettu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot