Loppusuoralla minä murruin

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Minä ylitin omani,
murtumispisteen.
Sinä vain nostit kätesi
laskit katseesi
et ymmärrä vielä.

Minä laitoin jalkani maahan.
En häpeä enää,
olen vain ihminen.
Ole sinä se kone, suorittajakone,
tavoitekone. Tee koneen työ.

Kaikki kävi niin äkisti
helposti irtosi ote
pääni meni keskeltä kahtia
ja sinä ja isäsi
heitätte bensaa, lisäätte tahtia.

En välitä enää,
kestän mitä vaan.
Pidätkö vahtia?
Eläimellä on alituiseen ketjut hampaissaan.

Loppusuoralla on askel jo helppo
ei voi enää hävitä

Selite: 
Tässä näiden viikkojen tunnetila täydellisesti sanoina! Kyllä runolla onkin voimaa!
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo täyttä rautaa!
Vahvaa kuin mikä! Ja totta; kirjoittaminen auttaa, siihen saa/pitää purkaa kaikki, ihan kaikki.
Runosi lopetus - niin.
Siihen sanon; allekirjoitan täysin!
Sama nim täällä; ei ole hävittävää.

paljon tunteita herättää runosi. todella hienosti kirjoitettu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot