Nimetön

Runoilija Vaestraek

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yöllä kaikki on kauniimmin
 

Tuijotan vain tietä.
Viikkoon en ole laittanut edes radiota päälle,
ettei se häiritse, mustia ajatuksiani.
Toisaalta en tahtoisi vajota näin,
sillä vihaan itseäni tällaisena.

Lapselle sanon, äiti on vähän väsynyt.
Miehelle en sano enää mitään.

En tahtoisi että tämä menee näin,
mutta tiedän sen,
on vain yksi tie.
Pohjalle.

Selite: 
Puhelimen kätköistä, pari viikkoa sitten kirjoitettu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot