Luomulumo

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Istun järven rannalla.
Sallin itseni lumoutua
auringonlaskun kauneudesta.
Näen. Värit.
Kuljen metsän siimeksessä.
Joka askeleeni vie minut
syvemmälle salaisuuteen.
Tunnen. Aika.
Seison vuoren huipulla.
Tuuli kuiskii korvaani
ajattomia tarinoitaan.
Kuulen. Hiljaisuus
Vaivun puun juurelle.
Yö peittoaa maiseman
hetkelliseen pimeyteen.
Aistin. Pelko.

Selite: 
Syntyi kolmessa minuutissa. Todellinen päähänpisto..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot