Mietteitä

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Sydän, hukkunut omaan suruunsa.

Taivas, synkkien pilvien peittämä.

Esikko, julman auringon paahtama.


Kallio, puiden juurien murtama.

Lintu, kesken lennon taivaalta pudonnut.

Unelma, totuudella julmasti murskattu.

Ihminen, julmin kaikista olennoista.


Rakkaus, tunne joka ei koskaan kuole.

Selite: 
Lisäilen tähän lyhyitä mietteitä tietyistä asioista. Toisaalta, kaikkia ei voi kylläkään kutsua mietteiksi. Toivotaan että tuosta kehittyy ihan runo ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot