Tienviitta

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Kuulen äänesi
Kuin tuulen kuiskauksen
Käännyn ympäri
Näen sinut edessäni
Sinä hymyilet
Siksi jaksan jatkaa
Hymysi lämpö
Auttaa minua eteenpäin
Kulkisin harhaan
Tie jalkojeni alla
Tulen risteykseen
Valitsen sinun suuntasi
..ja hymysi.

Selite: 
Smile :) Ilmestyi pääkoppani sisältä noin viidessä minuutissa. En oikeastaan miettinyt sitä yhtään..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot