Luonto herää

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Aurinko luo kultaisia säteitään maan pinnalle.
Tuulenvire saa kasvit huojumaan.
Lumi sulaa hiljalleen.

Ja saapuu tyttö, joka tanssii lumen alta paljastuvalla niityllä.
Auringossa kiiltävät hänen hiuksensa,
tulessa liehuvat hameensa helmat.
Kevein askelin hän tanssii ympäri niittyä.
Hän tanssii voittaen talven kylmyyden.
Ja häntä seuraavat linnut laulaen suloisia säveliään.
Esikot kohottavat nuppunsa kohti taivasta.
Luonto vapautuu vihdoin jään ja varjojen hallusta.
Viimein, on kevät.

Selite: 
No löytyihän sieltä iloinenkin aihe, kun vähän kaiveli. Joskaan ei kovin ajankohtainen ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot