Satutat

Runoilija Silver

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ono ono sentaku wa chiisaina komichi no you ni. Sono komichi o sou de
itsumo koko ni iru sohsite keshite basho ni todoku."
 

Katson jälleen kun kohotat kätesi.
Läimäytät sen täysin voimin poskeani vasten.
Seison paikallani kuin liimattuna, en sano sanaakaan.
Yhä uudestaan lyöt minua kasvoihin ja joka puolelle vartaloani.

Satutat minua.

Olen helpottunut, sillä tällä kertaa
et tartu veitseen tai lasinpalaan.

Säästyn oman vereni katselemiselta.

Joskus mietin itsekin miksi kestän tälläista kohtelua,
mutta kertaakaan en ole saanut vastausta.
Herkeät hetkeksi lyömästä vain
huutaaksesi kirouksia korvaani.

Pian kaadun taas lattialle.

Tiedän sen etukäteen, sillä tämä ei ole
ensimmäinen kerta.
Normaalisti olet maailman ihanin ihminen, mutta näen silmistäsi että olet alkoholin vaikutuksen alainen.
Kuitenkaan, et ole koskaa pahoitellut tekojasi tai pyytänyt anteeksi.

Nautitko tästä niin paljon?

Kysyn taas; miksi tämän pitäisi jatkua näin?
Miksen ole kertonut ystävilleni? Eivätkö he kysy minulta arvistani ja mustelmistani?
Eihän minulla ole ystäviä.

En uskalla luottaa kehenkään.

Kohta tunnen kylmän lattian poskeani vasten.
En voisi nousta ylös, vaikka tahtoisin.

Mutta en tahdo.

Tahtoisin tämän vain loppuvan.
Silloin, lyöntiesi lomassa ymmärrän,
miksi olen tässä tilanteessa.

Rakastan sinua.

Toisin sanoen, rakastan sitä
inhimillistä puolta sinussa.
Nytkin, näinä kauhun hetkinä tiedän, että jossain sisimmäsäsi olet yhä se sama ihminen johon rakastuin.

Siksikö en tahdo tämän loppuvan?

Minua revitään kahteen suuntaan.
Toisaalta, rakastan sinua koko sydämestäni.
Mutta toinen puoli minua tahtoisi
paeta luotasi ainiaaksi.
Tässä tilanteessa hirviö ottaa sinusta vallan,
ja vihaan tuota pahaa.

Jopa enemmän kuin rakastan sinua.

Totuus kasvaa sisälläni koko ajan.
Minun täytyy saada apua.

Selite: 
Tämä nyt ei taida olla edes runo sanan varsinaisessa merkityksessä. Toivotaan että joskus oppisin itsekin ymmärtämään noita kaikkein monimutkaisimpia ajatuksiani ^^
Kategoria: 
 

Kommentit

ethän ole toi henkilö?
aivan hirveen satuttavaa tekstiä ja todella raakaa.
Kaunis on runo ja ajatuksesikin.

huu..ihanan pitkä. mutta...
pelottava. :/

 

Käyttäjän kaikki runot