Paluu lapsuuteen

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Haluaisin vain
hetkiä kiireettömiä.

Hetkiä jolloin
voisin hymyillä vain.

Ei itkua lain
saati nyrpeää naamaa.

Tahdon maata nurmella
ihmetellen kuinka lintu lentää.

Lapsen innolla tahdon
tutkia metsiä.

Lapsen innolla tahdon
taittaa puusta oksan.

Oksalla puolustan hyvää,
vastustaja alakynteen jää.

Hiivin kuin ninja,
pujottelen puiden välistä.

Kaiken tämän sijaan
istun bussiin.

Bussissa istuu nyrpeitä naamoja.
Taas päivä aikuisten maailmassa.

Bring on the pokerface.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja kaipuunkatkera runo. Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot