Toisen oma

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Käsi kuriton,
reittäsi kohti kurkottaa.

Sormi ojentuu,
väkisin nyrkkiin suljen.

Näetkö tämän katseen?
Se epätoivo ja halu.

Käytös kuin kurittomalla kakaralla
karkkikaupassa.

Pakko hipelöidä,
tunnustella.
Vaikka päässä huutaa:
NÄPIT IRTI!

Ei se sulle kuulu,
toisen oma.
Kunnioita ja peräänny.

Älä satuta,
vaikka suhun sattuu.

Selite: 
Ihastuin varattuun. Moraali ei anna yrittää mitään. En mene suhdetta rikkomaan tieten tahtoen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot