Aamun säteissä

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Pilkahdus taivaanrannassa.
Levittäytyy ääneti taivaalle,
yön syrjäyttää.

Kaikelle värin antaa,
eloa luo ympäristöön.
Herättää henkiin maiseman.

Ikkunalle istahdan.
Katseen luon horisonttiin
ja hymy hiipii kasvoille.

Annan sen tulla iholle,
lämmittää ja herättää.
Täyttää voimalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot