ahdistus

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Rinnalla paino,
henkeä en saa.

Sängyllä istun,
kätesi ympärillä.

Sylissäsi makaan,
sanattomana kaikesta.

Tuskaa ikuista,
surua pysyvää,
minulle suodaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot