Helpotus

Runoilija a078e2ee1dc0f0bb2f0d180c55416285

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on tarkoitus.
 

Surun rannalla.
Upotan hiekkaan
varpaat.

Olo epämukava.
Hiekkaa housuissa,
tukassakin.

Kerros kerrokselta
riisuudun.
Ei helpotusta.

Viimeiset hiekanjyväset
karisevat.
Ajan myötä.

Hitaasti,
mutta pysyvästi.

Selite: 
Suru tarvitsee aikaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo :)

Niinpä, vain aika tuo helpotusta...haikean kaunis, hyvä runo
Kiitos sanoistasi : )

 

Käyttäjän kaikki runot